Breaking News
Loading...

Khor borng Korng (Shrimp​ Soup)


       



















Ingredients:

- Shrimp
- Cooking oil
- garlic cut to small
- Salt, fish sauce, msaowsaoub, palm pepper

     Way:

- The first is shrimp shells to clean-cut mustache and braces, but not beheaded transfusions because their brain is the key to taste delicious.
- Shrimp and salt stains brain is hard chipped dishes separately.
- Then chops fried garlic oil soothing redness scoop plate
- Then fried shrimp cooked in pans reddish color and struggling Camp for bowls
- Put make hot pans and laid, shrimp's brain, soy, sauce, fish sauce, palm sugar msaowsaoub pepper shrimp and a little water and stir equal taste and enough cash prefer
- Decoction and then scoop on the plate.


    Ingrédients:

- Crevette
- L'huile de cuisson
- Ail coupées aux petits
- Sel, la sauce de poisson, msaowsaoub, paume poivre

       Façon:

- La première est carapaces de crevettes de clean-cut moustache et accolades, mais pas transfusions décapités parce que leur cerveau est la clé au goût délicieux.
- Crevettes et les taches de sel cerveau est difficile de plats ébréchés séparément.
- Côtelettes Puis l'huile d'ail frit rougeurs apaisante plaque scoop
- Puis crevettes frites cuites dans des casseroles couleur rougeâtre et luttant Camp pour bols
- Mettre faire des casseroles chaudes et posé, le cerveau de crevettes, soja, sauce, sauce de poisson, le palmier à sucre msaowsaoub poivre crevettes et un peu d'eau et remuer égale goût et assez d'argent préfèrent

- Décoction puis ramasser sur la plaque.